baanpermissie

Zonder instructeur de baan op

Met een Baanpermissie kun je zonder instructeur curlen bij Curlingbaan Zoetermeer. Na een cursus en een examen beschik je namelijk over de nodige kennis om zelfstandig of in een klein groepje te trainen, een baan te huren en wedstrijden te spelen. Ook kun je deelnemen aan leagues die door Curlingbaan Zoetermeer worden georganiseerd, zoals de Monday Night League. 

cursus

De cursusdag beslaat 6 uur en de lunch wordt door ons verzorgd. Tijdens deze dag verdiepen de deelnemers zich in de techniek, tactiek en regels van het curlen, zodat zij zelfstandig uit de voeten kunnen op de curlingbaan. Ter afsluiting van de cursus wordt een examen afgenomen.

examen

Om een Baanpermissie te krijgen moet je een examen afleggen, dat bestaat uit 25 vragen. De vragen gaan over veiligheid, regels en spelinzicht. Je kunt het examen klassikaal of online maken en duurt 90 minuten. Als je slaagt, wordt de Baanpermissie binnen 14 dagen opgestuurd. Raak je je pas kwijt, dan kun je een nieuwe aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 10,00.

Herexamen
Indien de deelnemer niet slaagt voor het theorie-examen, wordt een herexamen afgenomen. De kosten voor een ‘herkansing’ bedragen € 20,00 per herexamen. 

kosten baanpermissie

De kosten voor de cursus en het examen bedragen € 77,50 (incl. 9% btw).

aanmeldformulier

Zelfstandig het ijs op?
Haal nu je baanpermissie!

Na aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.