clinic 31-60 personen

Curlen en kijken

Voor groepen van 31 tot 60* personen bieden wij een curlingclinic aan met een wisselprogramma. De groepen wisselen elkaar af op het ijs en in de curlinglounge. Tijdens deze clinic is de curlinglounge exclusief voor de groep beschikbaar.

* In verband met de coronamaatregelen opgelegd door het RIVM, kunnen op dit moment groepen van maximaal 48 personen terecht. Is de groep groter dan 48 personen? Neem dan contact op voor een tailor made programma.

wisselprogramma (3 uur)

Aan het begin van het programma worden de regels uitgelegd aan de groep. Daarna wordt de groep in tweeën gesplitst en wordt er tussen instructie en wedstrijden afgewisseld.

Kosten: € 1.285,00 (incl. 9% btw)

competitie wisselprogramma (3,5 uur)

Voor meer competitie! Na de instructies worden meteen teams gevormd en kan de competitie losbarsten. In een aantal wedstrijden, waarbij de teams elkaar afwisselen op de ijsvloer, werken we toe naar een grand finale.

Kosten: € 1.495,00 (incl. 9% btw)

nagenieten

Heb je eerst een vergadering of wil je na een paar uur intensief samenwerken op het ijs nagenieten met een borrel of diner met z’n allen? Dit kun je rechtstreeks regelen met SilverDome.

reserveren

Een clinic reserveren kan via onderstaande button. Bekijk onze agenda voor beschikbaarheid van de baan.

contact

Ben je geïnteresseerd in het reserveren van één van deze clinics of wil je even langskomen om te komen kijken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.