arrangementen

Meer fun op het ijs

Vind je het leuk om een wedstrijdje curlen te combineren met nog meer ijsfun? De SilverDome biedt nog veel meer ijspret. Voor groepen vanaf 15 personen.

Icegames

Met de Icegames beleef je een enorm leuke dag op het ijs van de SilverDome. Ga met elkaar de strijd aan op de meest spectaculaire onderdelen. Wat te denken van priksleeën, ijsbowlen, reuzeblikgooien en levend sjoelen? Je kunt de Icegames ook opnemen in een wisselprogramma voor grotere groepen.

IJspret in de SilverDome

Dagje teambuilding op het ijs? De SilverDome biedt alle ijssporten onder één dak. Combineer de curlingclinic met een clinic noren rijden met ploegenachtervolging. Of volg een stoere ijshockeyclinic. Voor grote groepen is er een Olympiade van alle ijssporten mogelijk. Sluit de dag af met lekker eten en drinken in de Sportsbar of het Grand Café.

IJssculpturen

En dan nu iets heel anders: combineer je curlingclinic met een workshop ijssculpturen maken. Dat wil zeggen: je krijgt een blok ijs en die mag je bewerken tot een mooi kunstwerk. Handschoenen aan tegen de kou, hamer en beitel erbij en ga met zijn tweeën of met zijn drieën aan de slag.

Popscore

Je krijgt met je team drie rondes de tijd om de titels en namen van artiesten en hun bekende hits van de afgelopen 40 jaar te achterhalen. In een spectaculaire finale vecht je uit wie de winnaar vande dag is. De popquiz is een hilarische afsluiter na een clinic in het Grand Café van de SilverDome. 

contact

Zin in meer ijspret? Of wil je even langskomen om te komen kijken? Neem nu contact op!

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.